Bugün

Kullanım Koşulları

Yasal Uyarı Ve Kullanım Şartları

TANIMLAR VE KOŞULLAR


Bu web sitesine girmeniz veya bu web sitesindeki herhangi bir bilgiyi kullanmanız aşağıdaki koşulları ve hükümleri kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

Bu web sitesinin kullanımından doğan ve doğacak her türlü zarar ve/veya kayıplardan dolayı Avrupa’dan Haberler ve Matbaacılık Reklam, İnternet hizmetleri (bundan böyle kısaca “Avrupadanhaberler” olarak anılacaktır), yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri, çalışanları, bu sitede yer alan bilgileri hazırlayan kişilerin ve avrupadanhaberler’in yetkilendirdiği kişi ve kuruluşların hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Avrupadanhaberler bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkına haizdir.
 

BİLGİLENDİRME VE FERAGAT


Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle hazırlanmıştır. Bu web sitesinde yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette Avrupadanhaberler tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir.

Avrupadanhaberler Gazetecilik hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman söz konusu bilgileri değiştirebilir, düzeltebilir ve/veya çıkarabilir.

Bu web sitesine erişim ve sitede yer alan bilgilerin gerek doğrudan gerekse dolaylı kullanımından kaynaklanan doğrudan ve/veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müsbet, velhasıl her türlü zarardan her nam altında olursa olsun Avrupadanhaberler Gazetecilik, yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri, çalışanları, bu sitede yer alan bilgileri hazırlayan kişiler ve Avrupadanhaberler Gazetecilik’ in yetkilendirdiği kişi ve kuruluşları sorumlu tutulamaz.

FİNANSAL BİLGİLER

Bu web sitesinin yatırımcı ilişkileri linkinde finansal veriler sunulmaktadır. Bu finansal veriler yalnızca bilgi amaçlı olup, hiçbir ticari amaç taşımamaktadır. Avrupadanhaberler Gazetecilik bu link ile finansal ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Bu nedenle sadece bu finansal bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu web sitesinin yatırımcı ilişkileri linkinde yer alan hisse senedi fiyat verileri, yatırımcı araçları, hisse grafikleri ve son açıklanan BİST duyuruları Kariha Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Avrupadanhaberler Gazetecilik ve Kariha Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. bu bilgilerin doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği konusunda hiçbir taahhüt ve garantide bulunmamaktadır. Bu bilgilere ilişkin gecikmeler, eksiklik ve hatalardan ve/veya bu bilgileri kullanmanızdan kaynaklanan doğrudan veya dolaylı her türlü zarardan Avrupadanhaberler Gazetecilik, Kariha Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri, çalışanları ve bu sitede yer alan bilgileri hazırlayan kişiler sorumlu değildir.

FİKRİ MÜLKİYET

Bu web sitesinde yer alan, bunları içeren ama bunlarla sınırlı olmayan, tüm sayfalar, fotoğraflar, dizaynlar, resimler gibi malzemeler ve bilgilere ilişkin telif hakkı ve/veya diğer fikri mülkiyet hakları Avrupadanhaberler Gazetecilik'e ait ve ilgili kanunlarca korunmakta olup, bu malzemeler ve bilgiler izinsiz kullanılamaz, iktisap edilemez ve değiştirilemez.

Bu web sitesinde adı geçen başkaca şirketler ve ürünleri sahiplerinin ticari markalarıdır ve ayrıca fikri mülkiyet hakları kapsamında korunmaktadır.

Bu web sitesindeki bilgileri herhangi bir ticari ve çıkar amacı olmadan kişisel bilgi edinmek amacıyla kullanabilir, indirebilir, kopyalayabilir ve yazdırabilirsiniz yada herhangi bir ticari ve çıkar amacı olmadan üçüncü şahıslara sadece kişisel bilgilendirilmeleri amacıyla bu bilgilerin Avrupadanhaberler Gazetecilik web sitesinden temin edildiğini ve burada yer alan tüm koşul ve hükümlere bağlı olduklarını belirtmek şartıyla verebilir ve gönderebilirsiniz.

Bu web sitesinde yer alan herhangi bir bilgiyi, herhangi bir şekilde tahrif etmek, her türlü cezai ve hukuki takibata neden olacaktır.

YETKİLİ MAHKEME

Bu web sitesinin kullanımından doğan ve/veya yasal uyarıda yer alan koşul ve hükümlere ilişkin ve/veya bu web sitesi ile bağlantılı olarak çıkabilecek uyuşmazlıklarda Türkçe Yasal Uyarı metni esas olup, İstanbul Mahkemeleri ve İcra ve İflas Daireleri yetkilidir.
Bu yayın, Avrupadanhaberler Gazetecilik’ in izni olmadan kopyalanamaz, dağıtılamaz, ticari bir amaçla kaynak gösterilmek suretiyle kullanılamaz ve hiçbir format altında bilgisayar sistemlerine aktarılamaz. 

© Avrupa’dan Haberler ve Matbaacılık Reklam, İnternet hizmetleri